<style>.lazy{display:none}</style>Gruppo Censeo | Apartment in via Maroncelli Milan

Via Maroncelli in Milan

Residential

For this project, great importance was given to the creation of artistic plasterboards such as the barrier that visually divides the kitchen from the dining room, which helps to give the impression of a unique, open and spacious environment, while still managing to provide independent spaces.
All the rooms are immersed in an atmosphere that oscillates between the suffused, created by the walls with a special iron-effect blue and by the bedroom ceiling, and the brightness evoked by the planed pale parquet and the light-coloured furnishings.


Light plays an important role in this house: LED lights have been placed under the shelves, accentuating their spatiality, while a series of spotlights illuminate the kitchen from above.

Credits

Location: Milano, via Maroncelli

Anno: 2021