<style>.lazy{display:none}</style>Gruppo Censeo | Showroom Milan

Showroom

Retail

The new concept for the Moschino headquarters in Milan was conceived and taken care of by respecting the original essence of the interiors, which extend over 740 square metres and are divided over four levels. The walls, with a refined concrete finish, enclose a complex system of panels, racks and removable container elements in brushed steel.

Gruppo Censeo took care of all the phases of this project, during six months of intense work, from July to December 2019. First the entire space was demolished, then the construction began, maintaining the new division of the spaces, leaving the pipes exposed and enhancing the raw materials. The end result was an interesting combination: the grey of the concrete and the structures, alongside the bright and elegant colours of the clothes and accessories on display.

Credits

Location: Milano, Via S.Gregorio 32
Photography: Elena Datrino
Anno: 2019