<style>.lazy{display:none}</style>Gruppo Censeo | Appartmento corso Magenta Milan

Appartamento Corso Magenta

Residential

This designer apartment located in the centre of Milan has seen an entire interior makeover.
The immediate prominent element is the floors, which are different in each room: in the living room and in the bedrooms, there is a coffered parquet, which has been restored and planed, and in the kitchen we find the Palladiana, while in the dining room a granite terrazzo floor has been restored. All types of floor have been polished. The walls of the room have been enriched with plaster cornices on a white background, while the dining room takes on cooler tones of blue/grey, which reflect the colours of the marble of the floor.

The Gruppo Censeo project has also involved the renovation of the bathroom and the electrical system.

Credits

Location: Milano, via Morozzo della Rocca

Anno: 2021