<style>.lazy{display:none}</style>Gruppo Censeo | Apartment in Via Morandi Milan

Apartment in Via Morandi

Residential

Gruppo Censeo took care of this complete demolition and renovation project. The goal was to make the most of the 100 square metres available, creating a minimal and neat apartment.
The result: a large living room at the entrance, a kitchen separated from the living room by a glass roof window, a bedroom and two bathrooms.


The environment is dominated by the warm colours of milky white and beige, the ecru tones of the custom-designed furnishings and fine wood from Northern Europe.


The work has been carried out with care and attention to detail: in particular, the apartment is located in a prestigious residence, therefore significant acoustic insulation has been provided, including a special mat to protect from any noise caused by footsteps.


Finally, a remote-control system has been installed for the alarm system with video surveillance and automated shutters.

Credits

Location: Milano, via Morandi
Photography: Valerio Zanicotti
Anno: 2020